© All rights reserved. Powered by C-U-BE.

ons aanbod |

Options

C-U-BE biedt drie basisopties aan. Een geweldig programma (het 10-Q PRGRM), een losse sessie of het kopen van een aantal losse sessies met korting, de strippenkaart.

Naast deze basisopties is er de mogelijkheid van maatwerk. Ga vooral met ons in gesprek als je suggesties hebt. Voor jou individueel of voor meerdere mensen, bijvoorbeeld een (groeps)training of een presentatie voor jouw team. Het enige belangrijke is dat onze dienstverlening aansluit bij het bereiken van jouw  ontwikkelingsdoelen. In groepsverband zouden dat ook de ontwikkelingsdoelen van jouw bedrijf of team kunnen zijn.

Optie 1

10-Q PRGRM

10-Q is internetjargon voor ‘THANK YOU‘ en dat is precies wat jij tegen jezelf zegt nadat je het 10-Q programma hebt gevolgd.

De ‘Q’ staat ook voor ‘Question’. Onderdeel van het programma is namelijk dat je na iedere sessie een vraag krijgt, waarvan we het antwoord in de volgende sessie meenemen, 10 vragen totaal.

Ten slotte staat de ‘Q’ voor ‘Quality’. De kwaliteit van jouw leven, die wat ons betreft een 10 verdient. Toch?

Tussen de sessies zit steeds een aantal weken. Dit programma zal dan ook langere tijd in beslag nemen. Een mooie lange(re) reis/avontuur waarin jij het antwoord op jouw hulpvraag gaat vinden en na afloop bedank je jezelf dat je het hebt gedaan en een boost aan de kwaliteit van jouw leven hebt gegeven.


Investering: € 1.950 exclusief btw.​

Optie 2

losse sessie

Na het doorlopen van een uitgebreider traject, zoals het 10-Q PRGRM kan het prettig zijn om af en toe een losse sessie af te nemen. Ontwikkeling is een doorlopend proces.

Maar een losse sessie is uiteraard ook een goede keuze als je niet een uitgebreid traject hebt/wilt doorlopen. Bijvoorbeeld als je denkt dat je na één of twee sessies wel de gewenste duidelijkheid hebt. Jij bent hierin leidend.

Een sessie bij C-U-BE duurt gemiddeld tussen de 1 à 1,5 uur.

Afhankelijk van jouw wens/vraag bepalen we hoe we de losse sessie(s) indelen. Dit kan bijvoorbeeld ook een WALK | TALK©-sessie zijn.


Investering: (vanaf) € 150 exclusief btw.

Optie 3

strippenkaart

De C-U-BE-strippenkaart is ideaal voor een aantal losse sessies. Door het kopen van een strippenkaart neem je vooraf een aantal sessies in één keer af en daarom krijg je korting ten opzichte van de prijs van een losse sessie.

De sessies kunnen op een door jou gewenst moment worden genoten.

Ook hiervoor geldt dat we eerst bespreken wat jouw wensen zijn, zodat
je de strippenkaart krijgt die voor jou geschikt is. Uitgangspunt is
minimaal een 5-strippenkaart.

 


Investering: (vanaf) € 675 exclusief btw.

Laten we bellen!

Jij weet waar het over gaat en waarom je in onze coaching bent geïnteresseerd, én je bent enthousiast (geworden) over hoe wij erin staan en de mogelijkheden die we bieden. Laten we bellen om de volgende stap te bespreken (eerst een e-mail sturen kan natuurlijk ook).

Onze afspraken vinden plaats bij ons op locatie (Schipholweg 103, Leiden), buiten (WALK | TALK©) of desgewenst online. Ook bij jouw bedrijf of een andere locatie is uiteraard bespreekbaar.

T: +31 (0)6 246 51 350
E: info@c-u-be.com

Top