© All rights reserved. Powered by C-U-BE.

Over C-U-BE coaching

Our coaching

It’s all about you!
But here a few words about us…

C-U-BE is opgericht door Jelle Splinter. Op het moment dat Jelle met C-U-BE begon, was hij al vele jaren werkzaam als advocaat en mediator en was zijn eerste decennium als ondernemer ruim bereikt. Je zou kunnen zeggen dat Jelle zowel zakelijk als privé ruime ervaring heeft met conflicten. Interne en externe conflicten die vaak hand in hand gaan. De ruime ervaring en kennis wordt omgezet in onze dienstverlening, waaronder het effectief coachen van anderen. Jelle werkt vooral veel met ondernemers en (young) professionals, omdat hij die taal spreekt en begrijpt. Maar iedereen die met ons aan de slag wil is van harte welkom, kom maar op!

To the point, maar altijd met respect, vertrouwen en zeker ook humor.

  • Optie 1
  • Optie 2
  • Optie 3
  • Optie 4

Er rust helaas nog steeds en te vaak een taboe op alles wat met geestelijke gezondheid te maken heeft. We begrijpen dit niet en eerlijk gezegd ergert dit ons mateloos. Maar tegelijkertijd is het ook fascinerend, want vrijwel alles gebeurt toch met ons hoofd? Hoe kan juist daar dan een taboe op rusten?

De ‘succesvolle’ andersdenkenden worden toegejuicht en over de mindset van grote sporters of artiesten raken we niet uitgepraat, lezen we boeken over, volgen we dagelijks online en proberen we massaal te kopiëren. Maar als het om onze eigen mind(set) gaat, wordt het al snel ingewikkeld en iets waar we ons liever voor schamen dan dat we het omarmen, onderzoeken en inzetten voor onze doelen. Onbegrijpelijk vinden wij en we zouden graag zien dat dit verder verandert, want we weten dat veel verandering mogelijk is.

Deze fascinatie  én de wetenschap dat we zelf veel kunnen sturen en veranderen, heeft eraan bijgedragen dat Jelle zich heeft verdiept in coaching en persoonlijke ontwikkeling en hij zich daarin heeft laten opleiden. Daaruit is C-U-BE ontstaan.

Persoonlijke ontwikkeling, op persoonlijk en zakelijk vlak, geldt uiteraard ook voor ons. Een ongoing proces waar we intens van genieten. Dat enthousiasme brengt ook veel energie om anderen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Om verbaal te sparren, zodat inzicht wordt verkregen en we kunnen onderzoeken hoe jij de laag bullshit eraf kunt krijgen. Want pas dan ontstaat er ruimte voor groei, ongeacht waar die groei voor jou zit.

Kortom, het gaat om jou en niet om ons, maar je mag gerust weten dat ook wij zin hebben om aan de slag te gaan met hetgeen jou bij C-U-BE brengt.

Jelle Splinter

LinkedIn: @jellesplinter
T: 
+31 (0)6 24651350
E: info@c-u-be.com

To the point, maar altijd met respect, vertrouwen en zeker ook humor.

Top