© All rights reserved. Powered by C-U-BE.

See you be...

Persoonlijke ontwikkeling

Waar de coaching bij C-U-BE over gaat, zit volledig in onze naam. Het gaat om jou en over wat jij op de puntjes wil invullen.

Het gaat om jou. Om jou als ondernemer of (young) professional. Of om jou in een bepaalde relatie, thuis of op het werk. Of misschien gaat het wel ‘gewoon’ om jou als mens ongeacht de hoedanigheid of context?

Weet je al waar het over gaat of nog niet precies? Misschien heb je het gevoel dat je op een verkeerde weg zit; dat je ergens een afslag hebt gemist of dat het tijd is om juist eens een andere afslag te nemen. Zit je hoofd vol of loopt je hoofd zelfs al over? Is het alleen nog een vaag gevoel dat je iets wil veranderen of is het al verder en ervaar je (gezondheids)klachten en is de noodzaak voor verandering dus al voelbaar aanwezig? Of weet jij al hoeveel het je brengt om regelmatig met een coach te sparren?

Het maakt niet uit; het gaat over en om jou en dat is genoeg om mee aan de slag te gaan. Er weer een positief plaatje van maken, een plaatje zoals jij het graag wil hebben; misschien iets met vertrouwen, kracht, liefde, energie, inspiratie en veel plezier, maar vertel ons vooral als jouw plaatje er anders uit moet zien.

We werken het liefst zo min mogelijk met het (be)noemen van ‘aandoeningen’, dus zo min mogelijk labels of hokjes. Jij weet welke veranderwens je hebt. Hoe we die veranderwens of de achtergronden noemen is niet zo belangrijk. Belangrijk is dat jij die verandering blijvend gaat realiseren.

Jouw persoonlijke ontwikkeling is dus waar het om gaat. Jij vindt dat persoonlijke ontwikkeling óók voor jou mag gelden en gunt het jezelf om te groeien; om nieuwe vaardigheden aan te leren en/of bestaande vaardigheden aan te scherpen.

Simple as that!

Je bent van harte welkom! Onze coaching geeft de begeleiding die je zoekt bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Onze gesprekken zullen altijd strikt vertrouwelijk en respectvol zijn. Coaching is niet vaag of zweverig, maar juist uiterst concreet. Oja…en soft is het ook niet. Houd er rekening mee dat we aan de slag gaan. Geen drilpraktijken of platgeslagen quotes, maar je zal mogelijk wel tot inzichten komen, die in eerste instantie confronterend kunnen zijn. Als je met jouw persoonlijke ontwikkeling aan de slag wil met een ‘ja-knikker’ of een ‘meeprater’ adviseren we je om elders een coach te zoeken. Als je klaar bent om ervoor te gaan, ben je meer dan welkom.

We want to see you be!

Top